perjantai 11. lokakuuta 2013

Vastaukset 19-25/30

19. Katsotko elokuvia tai kuunteletko radiota neuloessasi? Minkä "tahtiin" neulot mieluiten?

Yleensä varsinkin iltaisin neulon katsoen telkkaria. Myös Pikku-E:n päiväunilla ollessa neulon ainakin muutaman kerroksen. Silloin katselen jotain ohjelmaa netin kautta. Myös Pikku-E:n katsoessa Pikku Kakkosta on hyvää aikaa neuloa!

20. Neulotko julkisilla paikoilla? Onko kukaan ikinä katsonut pahasti/ilahtunut/ollut utelias tekemisistäsi?

En neulo julkisilla paikoilla, mutta toisinaan otan kutimet sukulointivierailuille mukaan. Yleensä saan ihmiset ympärilläni kiinnostumaan siitä, mitä neulon. Varsinkin alettuani neulomaan kahta sukka yhtä aikaa sain aikalailla ihmetystä aikaan. 

21. Neulotko joulu- ja/tai syntymäpäivälahjoja sukulaisillesi ja ystävillesi?

Kyllä. Enemmän tosin joulu- kuin syntymäpäivälahjoja. Pukin konttiin on tänäkin vuonna sitä sun tätä suunnitteilla. Vielä kun saisi valmista!

22. Oletko ikinä poistanut ketään "heille neulon" listaltasi, kosha hän ei arvostanut ta pitänyt huolta antamastasi neuleesta?

En. Mieluummin toisin päin. Haluaisin neuloa useammalle, kun mitä ehdin! 

23. Jos sinulla olisi tarvikkeet (ja kärsivällisyyttä) mihin tahansa projektiin, minkä projektin aloittaisit tänään?

Pikku-E:n sänkyyn päiväpeiton. Sitä olen pikkuhiljaa mielessäni suunnitellut ja olen jopa saanut äitini innostumaan asiasta. Kuulemma hänkin voisi peittoon muutamat tilkut neuloa, kun annan vain ohjeet ja kerron mistä langasta se tehdään. No, tämä projekti saa odottaa ensi vuoden alkupuolelle. 

24. Oletko ikinä tehnyt omaa mallia tai värjännyt itse lankoja? Mikä oli lopputulos?

Omia malleja ja ohjeita on vuoden aikana kertynyt yllättävän paljon. Ensimmäinen ohje oli peukalottomista tumpuista tehty joulukalenteri. Viime vuonna joululahjoiksi tekemistäni Muffinssi-neulatyynyistä löytyy myös ohje. Viimeisimpinä ohjeina olen julkaissut Mummun tiskirätin ja mysteerityön, joka on vielä kesken. Lopputulos on kaikissa ohjeissa ollut yllättävän hyvä. Ohjeet ovat saaneet hyvää palautetta ja olen siitä erittäin kiitollinen. Mysteerityö tosin keskeneräisyydessään vielä jännittää. Saanko työstä niin hyvän kuin ajattelin, sillä en itsekkään ole sitä vielä koonnut valmiiksi! 

25. Onko sinulla neulekirjaa tai paikkaa, jossa säilytät malleja, ideoita, mittauksia yms?

Käytän ahkerasti muistikirjaa, johon laitan muistiin kaikkien tekemieni töiden tiedot, niin omien mallien, kuin löydettyjenkin mallien mukaan tekemät työt. On kätevää, kun blogin lisäksi töistä jää tiedot ylös myös kansien väliin. 

 Hyvää viikonloppua ihanat lukijat!

2 kommenttia:

  1. Heippa, tuolla Sinille jo ilmoittelin, että olen mukana tämän kuun Silmukan ytimestä -haasteesta ja olen saanut sen jo valmiiksi :) http://puikkoillenkoukkuillen.blogspot.fi/2013/10/silmukan-ytimesta-haaste-102013.html

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...