keskiviikko 28. elokuuta 2013

Keskiviikon keskeneräiset 042


Täällä on yksinäinen villasukka joka huhuilee syntymätöntä pariaan. Ja saa huhuillakkin vielä hyvän tovin. Tämä projekti nimittäin jää tauolle vähäksi aikaa. Ja syy on hyvä, sillä ensi kuun alkaessa minä alan korjaamaan sukkasatoa Perunalaariin. Kyseessähän on siis Sukkasato, joka on polkaistu käyntiin jo monen syksyn ajan. Tempauksen aikana osallistujat tekevät sukkia omassa tahdissaan ja postaavat ne sitten alablogeihin joita ovat Perunalaarin lisäksi Heinälato ja Hillokellari. Pääblogina toimii Sukkasadon kotitalo. Itse aion tietysti postata sukat myös tänne omaan blogiin, mutta sukkien esittelystä Keskiviikon keskeneräisissä en ole vielä varma. Ensimmäinen sukkapari on jo hyvin suunniteltu. Joten kun sunnuntai aamu koittaa, minut löytää varmimmin neulomasta ensimmäistä pariani Perunalaariin!

Kiinnostuitko Sukkasadosta? Ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

P.S. Jos joku on sattunut seuraamaan tämän blogin tunnisteita, on silloin tämä joku saattanut ihmetellä muun muassa "neulonta" ja "virkkaus" tunnisteiden lukumäärän laskun. Tämä johtuu vain siitä, että päätin Keskiviikon keskeneräisten kantavan vain nimensä mukaista tunnistetta, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Tällä muutoksella halusin vain selkeyttää sitä, että löydätte esimerkiksi "neulonta" tunnisteella vain valmiita neulomuksia, eivätkä keskeneräiset seikkaile siellä valmiiden seassa.

4 kommenttia:

 1. Voi, jos mulla tulis tuollainen tilanne, että yksi sukka uupuu, niin en saisi sitä kyllä koskaan tehtyäkään :D Siksi teen nykyään sukat kaksi yhtä aikaa pyöröpuikoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkös, olen hyvällä tavalla kade sulle, kun osaat tuon kahden sukan tekemisen yhtäaikaa niin hyvin! :) Joskus minäkin sen opettelen ;)

   Poista
 2. Voi kuinka mielenkiintoinen tempaus, en olekkaan koskaaan tärmännyt tähän ja ollut monta syksyä käynnissä? ;) Alkoi kyllä nyt vähän sormet syyhyämään :) Pitää miettiä tämä päivä joskos itsekkin innostuisin lähtemään mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse löysin tämän tempauksen viime vuonna, mutten silloin enää ehtinyt mukaan. Tänä vuonna olinkin sitten tarkkana, ettei ilmoittautumisaika mene ohi :) Mukaan vaan! :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...