torstai 15. elokuuta 2013

Mysteerityön päättelyä


Ovatkohan kaikki jo kuulleet mysteerityöstä? Hih. Ainakin omasta mielestäni olen sitä jo hyvän aikaa teille mainostanut. Kyseessä on siis mysteerityö, jota alan pala palata teille esittelemään jo tämän kuun aikana ja mikä parasta, te voitte olla salapoliiseina ja tehdä antamillani ohjeilla samanlaisen itsellenne. Sitä, mikä mysteerityöstä tulee, en paljasta teille vielä. Itseasiassa, saatte arvata sen ihan itse ja ensimmäiselle oikein arvanneelle on luvassa yllätyspalkinto! Vielä ei kannata arvauksia alkaa heittelemään.

Tällähetkellä mysteerityön osat on tehty ja päätelty. Seuraavaksi olisi luvassa osien silitys ja kuvaus, mysteerityön kokoaminen ja sen vaihe vaiheelta kuvaaminen sekä valmiin työn kuvaaminen. Mysteerityön ensimmäisen osan ohje olisi määrä näkyä teillä tiistaina, jolloin blogi täyttää 11 kuukautta. Otan kuitenkin oman käden oikeuden joustaa tässä asiassa, mikäli jotain esteitä kuvauksen tai kirjoittamisen suhteen ilmenee.

Niin ja ensi kuussa blogin täyttäessä vuoden luvassa on toivottavasti teille myös pieni arvonta. Pysykää siis mukana!

P.S. Blogi saikin yllättävän pian uuden ulkoasun. Mitä olette mieltä? Uuden värimaailman lisäksi siistin hieman sivupalkkia. Puuhalista sai nyt luvan väistyä, mutta sen kiinnostavimmat vinkit löytyvät sivupalkin "Muuta mukavaa"-osuudesta. Sinne aion jatkossa päivittää kivoja niksejä ja ohjeita, joita netin ihmeellisessä maailmassa tulee vastaan.

7 kommenttia:

 1. Tää uus ulkoasu on tosi kiva :) Vaikka boikotoinkin täyvalkoisia taustoja vastaan, niin toisaalta, jos tekstit ja blogin kuvat on värikkäitä, niin ei sitten ehkä taustaan tarvita väriä :)

  aika isotöiseltä tuo mysteerityö ainakin kuullostaa... Mitäköhän sieltä on tulossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :D Täytyy myöntää että hiukan pelästyin tuota sun boikotointia, mutta kiva että tykkäät :D Tarkoitus oli laittaa sivupalkki värilliselle pohjalle, muttei näyttänyt mun mielestä tarpeeks hyvältä. Päädyin sitten näihin tekstiosien kehyksiin, jotka mun mielestä tuo kivaa piristystä :)

   Pakko sanoa sen verran, ettei tuo mysteerityö ole mielestäni isotöinen. Olen tehnyt sitä vain aika rennolla aikataululla, jonka takia olen sitä väkertänyt jo pitkään :D

   Poista
  2. Hahaa, ei miun juttuja kannata säikähtää :DD Valkonenkin tausta näyttää hyvältä jos blogissa on sit muualla väriä ;)

   Poista
 2. Mielenkiinnolla odotan mysteerityön paljastumista! Uutta ilmettä katsastan tarkemmin kunhan pääsen koneelle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että odotat :) Näitä juttuja on aina kivempi jännätä isommalla joukolla :)

   Poista
 3. Varsin raikkaan näköinen ulkoasu, mukavan kevyt. :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...