torstai 22. elokuuta 2013

Toinen ison pojan määritelmä

Kesäkuussa Pikku-E otti suuren harppauksen kohti sisällään alati kasvavaa isoa poikaa vaihtamalla pinnasängyn normaaliin sänkyyn. Oikein tunsin, kuinka seuraavana aamuna tapahtuneesta meidän pieni taapero oli hävinnyt kuin tuhka tuuleen ja tilalle oli tullut poika, joka aamulla herätti meidät vanhemmat ja tarpeen vaatiessa kiskoi peiton päältä, jos muu ei auttanut.

Minä hölmö luulin, että tämä jäi ainoaksi virstanpylvääksi taaperon ja ison pojan välillä, mutta vielä mitä. Olimme jo pitkään miettineet Pikku-E:n hiusten leikkuuta. Piti vain valita varatakko aika kampaajalta vai hoitaakko homma kotikonstein. Pikku-E:n hieroessa taas silmiään, joita otsan yli kasvaneet hiustupsut kutittelivat, ratkaisu viimein tuli: leikkaisimme itse. Tai siis mies leikkaisi, koska minä en uskaltaisi ruveta heilumaan saksien kanssa Pikku-E:n hiuksia tavoitellen. Mieheltähän homma hoitui näppärästi sillä aikaa, kun anoppi ja minä taitojemme mukaan viihdytimme poikaa.

Pikku-E ennen hiusten leikkuuta:


Ja hiustenleikkuun jälkeen:Huhhu, kuinka valtava muutos olikaan kun hiukset olivat lyhentyneet. Pikku-E:kin näytti pitävän uudesta lookistaan. Harmittamaan jäi vain se, ettei hiuksia saanut enää ponihännälle.


Ja tietysti yksi hiustupsu talletettiin vauvakirjan kansien väliin. Näitä sitten hypistellään joskus Pikku-E:n itsensä kanssa.

8 kommenttia:

 1. Meillä oli sama edessä tovi sitten. Vedettiin koko tukka pois koirien trimmerillä :D. Nyt tuohon lookiin on jo tottunut, mutta alkuun tuntui tosi hurjalta. Seuraavaksi sit varmaan parturiin, kun omat taidot ei riitä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, teilläpä oli radikaali tapa :D Yllättävän äkkiä, tuollaiseen iso poika-lookkiin tottuu :) Pitää täälläkin miettiä, että miten homma hoidetaan ensi kerralla.

   Poista
 2. En ikinä varmaan raaski leikkaa pikkukullan kiharoita <3
  Hieno ison pojan tukka Pikku Eellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne pienen pojan ja miksei tytönkin kiharat on kyllä ihanat <3 Pikku-E kiittää :D

   Poista
 3. Voi että, meillä nuo molemmat vielä edessä, sekä isojen sänkyyn siirtyminen että hiusten leikkaaminen, sillä ne tosiaan menee silmille meilläkin, mutta EN OLE RAASKINUT VIELÄKÄÄN leikata noita pellavahiuksia meidän pikku mieheltä :D
  Kyllä on teidän poika nyt niin ison näköinen, kun lähti tavallaan ne vauvahiukset pois, mutta niin on suloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin pitkään tuota hiustenleikkausta harkittiin :) Parturituttavalta kyselin jo talvella, että kuinka pienten lasten hiuksia on leikannut ja miten ne on sujuneet. Valitettavasti tuolla meidän luottoparturilla on vaan niin kortilla ajat, että oli sitten pakko leikata itse. Ja toisaalta, kyllähän tuo nyt kotikonstein vielä lyhenee, kun ei ole sen kummempia vaatimuksia ;)

   Kiitos kehuista :) Onneksi tuo suloisuus ei kadonnut vauvahiusten mukana :)

   Poista
 4. Suloinen E., ja tosiaan tuli heti ison pojan näköiseksi!

  Meillä ei ole hiustenleikkuupulmia vielä aikoihin, Ellun tukka on toistaiseksi kovin harvaa ja kasvaa hitaasti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, iso poika tuli tosiaan :)

   Ellun ensimmäistä hiustenleikkuuta odotellessa ;)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...