keskiviikko 7. elokuuta 2013

Tätä te haluatte nähdä

Viikon ajan sivupalkissa oli kysely, jossa teiltä tiedusteltiin, mitä haluatte täällä Silmukan saalistus-blogissa nähdä. Voiton vei selkeästi neulonta ja virkkaus, jotka molemmat saivat 11 klikkausta. Kun melkein vuosi sitten perustin blogin, aikomuksenani oli pitää tämä puhtaasti käsityöblogina. No, ajatukset muuttuvat luonnollisesti ajan myötä ja vähitellen uskalsin tuoda asioita itsestäni blogissa ennemmän esille. Kesän aikana, kun neulonta tahti on hieman hidastunut, on näitä pieniä pohdintoja ja paloja minusta itsestäni tullut jaettua teidän lukijoiden kanssa. Uskon kuitenkin syksyn hiipiessä ympärillemme neulonta- ja virkkaustahdin kiihtyvän. Uskallan siis luvata, että Silmukan saalistus-blogi tulee edelleen olemaan pääasiassa käsityöblogi kaikkine monipuolisine muotoineen.

Selkeästi kuitenkin kesäisen arkemme ja omien pohdintojeni jakaminen on hieman herättänyt teidän kiinnostustanne, sillä ainakin kolme teistä haluaisi lukea lisää meidän arjen ihanuudesta. Pikku-E:stäkin halusi kuulla ainakin yksi lukija, joka lämmittää mieltäni kovasti.

Tuunaus oli neulonnan ja virkkauksen jälkeen suosituin aihe ja se keräsikin huimat seitsemän klikkausta. Tämä aihe kiinnostaa myös itseäni, joten uskon, että sitä tullaan myös näkemään täällä blogin puolella. Ainakin yksi tuunausprojekti odottaa työhön tarttumista tuulikaapissa.

Askartelua halusivat nähdä viisi lukijaa. Itseasiassa kyselyn lisäämisen jälkeen tajusin, että olisi ollut järkevää erotella korttiaskartelu muunlaisesta askartelusta. Korttiaskartelua ainakin tullaan joulun lähestyessä näkemään enenemässä määrin, mutta myös muunlaisia askartelutöitä voi blogissa vilahtaa.

Leivontaa toivoi yksi kyselyyn vastannut. Aivan kuten leivontasarjani "Ei mikään leivontablogi" kertoo, tämä ei ole leivontablogi, eikä siitä koskaan täysin sellainen tulekkaan. Välillä on kuitenkin mukavaa jakaa teidän lukijoiden kanssa herkullisia reseptejä tai laittaa ainakin itselle blogiin niitä muistiin.

Suurin yllätys itselleni oli haasteiden suosio, sillä ne keräsivät jopa 5 klikkausta. Ja aivan kuin tilauksesta, luvassa on jo tämän kuun aikana starttaava uusi haaste-sarja. Jännittää jo, miten otatte sen vastaan. Toivottavasti tulette pitämään siitä :)

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

6 kommenttia:

 1. Minä en vastannut kyselyyn, mutta minua ainakin kiinnostaa lukea juuri niistä asioista jotka kirjoittajaa niinä aikoina aidosti kiinnostaa! :) Välillä käsitöitä, välillä muita juttuja. Ja tietenkin Pikku Een jutuista! :) Aitous ja sydämestä tulleet jutut, olkoot ne sitten mitä vaan.
  Bloggausiloa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! :) Ihana kuulla! Ja totta tuo mitä sanoit, itseäni kiinnostaa blogeissa aivan samat asiat eli ne jotka kiinnostavat kirjoittajaa itseään aidosti :)

   Poista
 2. Sama juttu mulla, että olen kaikkiruokainen. Etenkin kun blogia on seurannut pidempään on hauskaa kuulla asioita bloggaajasta ja tämän perheestäkin. Yleensä ensin aina ihastun blogissa kivoihin käsitöihin ja siitä sitten kiinnostus syvenee :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa :) Kiva kuulla, että sinäkin olet sitä mieltä :)

   Poista
 3. Minä vastasin kyselyyn, mutta en edes muista mikä oli vastaukseni. Olisin voinut ruksia useamman vaihtoehdon eli varsin kaikkiruokainen ja uteliaan kiinnostunut olen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun vastasit kyselyyn. Mukava kuulla, että monipuolinen tarjonta kiinnostaa :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...